FUNCTIONAL BODY CARE

Hudvård för dig som tränar

Moss & Noor är en svensk startup som utvecklar hudvårdsprodukter speciellt framtagna för dig som tränar regelbundet. Alla produkter är berikade med verksamma ämnen som din kropp har extra behov av vid just träning och fysisk aktivitet. Utvecklade utifrån senaste forskningsresultaten och alltid baserade på evidens.

Varumärket grundas 2019 av Tom Flumé. En tidigare elitsimmare som sökte produkter han ej kunde finna på hyllorna.

Alla våra produkter är producerade i Stockholm, Sverige. Två mil från vårt huvudkontor. Helt fria från mikroplaster, färgämnen, parabener och annat dumt din hud inte behöver. Alltid 100% veganska. Alltid 100% fria från fake claims och falska påståenden.

Alla produkter är utvecklade att lösa ett specifikt problem kopplat till din träning. Vare sig det är förhårdnader i händer, flottigt hår eller eftersvettningar och blossig hy.

Vi utgår alltid från dig som tränar när vi skapar en nya produkter. Varse sig det är medvetna eller omedvetna problem. Lösning blir helt enkelt vår produkt.

Moss Noor Fresh Grape Bag
Tom Flumé

Tom Flumé är grundare och vd för Moss & Noor. Som elitsimmare har han stor erfarenhet vad som krävs för att lyckas med sin träning. Men framförallt stor erfarenhet av hur mycket stryk och skada din hud kan ta av att ständigt utsätta huden för påverkningar.

Inom simning befinner du dig i klorvatten två gånger om dagen. Detta sliter oerhört och hudproblem är snarare en regel än undantag bland simmare.