Statliga Apoteket AB lanserar snabbväxande Moss &Noor

Statliga Apoteket AB satsar på snabbväxande Moss & Noor – lanseras i över 100 butiker

Sveriges största apotekskedja Apoteket lanserar Moss & Noor. Med nära 400 butiker, 600 apoteksombud och 3400 anställda är Apoteket den största apoteksaktören i landet. Apoteket är statligt ägt, grundades 1971 och omsätter cirka 20 miljarder kronor årligen.

Elin Jarl, chef extern kommunikation på Apoteket:
– Vi uppdaterar ständigt vårt sortiment med nya spännande varumärken och välkomnar Moss & Noor till oss! Vi erbjuder nu produkterna som passar en aktiv livsstil i våra butiker och på apoteket.se.

Tom Flumé, grundare och vd Moss & Noor:
– Apoteket är Sveriges prestigeåterförsäljare nummer ett. Det är en kvalitetsstämpel för oss att de nu lanserar varumärket, både i butik och online. Extra kul att de satsar stort direkt, med hundratals butiker. Apoteket visar ambition och handlingskraft.

– Lanseringen på Apoteket är ett bevis på att vårt koncept ligger helt rätt i tiden. Framförallt kommersiellt. När vi tog fram våra första produkter var handeln genrellt rätt avvaktande och frågande, just för att vi satsade på funktion – istället för skönhet. Vi stod ut ur mängden på ett märkligt sätt, ansågs det.

– Nu har vi bevis på att det var och är helrätt. Att våga gå sin egen väg och inte bara följa “strömmen” och dess rådande trender är avgörande. Det starkaste och främsta beviset för detta är alla konsumenter och kunder som nu väljer våra produkter framför alla skönhetsdrivna varumärket som finns där ute.

Moss & Noor:s produkter finns redan ute i butiker över hela landet och på apoteket.se